Kinesiologiens dag 15. april – UDSAT indtil videre

Kinesiologiens dag er udsat indtil videre

Vi følger retningslinierne om at holde afstand og begrænse antallet af personer, som samles. Så alle planlagte begivenheder ifm Kinesiologiens dag udsættes indtil videre – sandsynligvis til efter sommerferien. 

Workshop og prøvebehandlinger - alt gratis

Kinesiologi-butikken vil gerne være med til at markere KINESIOLOGIENS DAG 15. april 2020 med et par arrangementer. Det hele er gratis og du er inviteret:)

Da der er begrænset plads ved alle arrangementerne, er det nødvendigt at du reserverer en plads. Ring eller skriv til mig med dine kontaktoplysninger. Først til mølle.

Workshop

Kinesiologi - samtaler med din intelligente krop

En vej til livsmestring
  • Tidspunkt: Onsdag den 15. april 2020 kl 19 – 21
  • Sted: I Casus lokaler på Ledreborg slot, Ledreborg Allé 2, 4320 Lejre

Det er altid muligt at få det bedre.

Den gode nyhed er, at du kan gøre rigtig meget selv. Og ofte er det både enkelt, nænsomt og effektivt. Men det forudsætter naturligvis, at du ved, HVAD det er, som skal til.

På workshoppen vil DK-kinesiolog og Enhedsterapeut  Rikke Barbro Bendixen vise dig hvordan DIN krop kan fortælle, hvad lige netop DU har brug for.

Ofte glemmer vi at tage vare på os selv i en travl og krævende hverdag. Formålet med workshoppen er at give deltagerne en øget bevidsthed om, hvilke faktorer som påvirker os negativt – samt en viden om , at der er rigtig meget, man selv kan gøre for at ændre på det.

Workshoppen vil byde på et mix af foredrag, demonstrationer og øvelser.

Du vil blive introduceret til en række helt enkle, men meget effektive teknikker, som kan hjælpe dig til at få det bedre – fysisk som psykisk. Og som du selv kan arbejde videre med, når du kommer hjem.

Eksempler på emner, som vil blive berørt i løbet af Workshoppen: Mindre stress, mere energi, bedre immunforsvar, at være i balance, at kunne slippe negative tankemønstre og følelser, mm.

Derudover vil Rikke fortælle om og demonstrere, hvad kinesiolog er for en metode og hvordan hun bruger den i sin klinik.

Du har i løbet af aftenen mulighed for at arbejde aktivt med din egne personlige problemstillinger.

Reserver en plads

Ring 22390868

kontakt@kinesiologi-butikken.dk

Prøvebehandlinger á 30 min varighed

  • Tidspunkt: Onsdag den 15. april og søndag den 19. april – begge dage fra 9 til 14
  • Sted: Hos Kinesiologi-butikken, Flintevæget 25, Osted 4320 Lejre
Få en snak med din intelligente krop - måske bliver du klogere...

Hvis du aldrig har prøvet kinesiologi tidligere, har du nu en enestående chance til at få en smag på, hvad din krop kan fortælle dig.

Du får 30 minutter til rådighed. Det er tilstrækkeligt til at vi kan finde og rette op på ubalancer – generelt – eller i forhold til en aktuel problemstilling. 

Reserver en tid

Ring 22390868

kontakt@kinesiologi-butikken.dk

Del hvis du synes om denne side